top of page

EXECUTIVE MASTER

in Management of Major Construction Projects

2024-2026

Opleiding in het beheer van grote bouwprojecten

Beheers de complexiteit van belangrijke bouwprojecten

Modern bridge

Toelatings-
voorwaarden

Houder zijn van een academische graad van master (of gelijkwaardig: burgerlijk ingenieur, industrieel ingenieur, architect, licentiaat) met minimum 4 jaar ervaring in de bouwwereld.

AdobeStock_203255582.jpeg

"Joint" certificaat

De lessen worden gegeven in het Nederlands, Frans of Engels. De evaluatie van de deelnemers gebeurt onafgebroken en een hoge mate van aanwezigheid wordt verwacht. De vorming wordt afgesloten met een eindwerk dat verdedigd wordt voor een jury van deskundigen uit de sector. De opleiding leidt tot een “joint” certificaat: “Postgraduaat getuigschrift van aanvullende studies in het financieel en technisch beheer van grote bouwwerken” 
(VUB) en “Certificat d’études complémentaires en gestion technique et financière des grands projets de construction” (ULB).

Students

Dynamische onderwijsmethodes

De seminaries worden gegeven aan de hand van actieve pedagogische methodes: onder meer case studies en rollenspel. De voorbereiding vindt plaats in groepen, samengesteld met het oog op een optimale uitwisseling van ervaringen.

Computers

Nieuw:
modules online

Om de deelnemers meer flexibiliteit te bieden, zal de opleiding een aantal cursussen bevatten die online toegankelijk zijn.

Getuigenis

“En plus de la mise en application de leur formation, nos gestionnaires de chantier doivent pouvoir organiser, planifier, négocier, rédiger des contrats, diriger des hommes, … un complément de formation comme celui de l’ADEB-ULB-VUB est indispensable pour arriver à ce niveau de management.”

Gabriel Marijsse, Directeur des Resources Humaines - CFE

CONTACT

02 650 27 20

masterconstructionmanagement@ulb.be

bottom of page